Mi a folpack sikerének titka?

Folpack

Sokáig gondot okozott az élelmiszerek és a kész ételek csomagolása, akár tárolás, akár szállítás terén. De ez már csak a múlt, ugyanis a folpack, más néven frissen tartó fólia, élelmiszercsomagoló fólia megoldotta a problémát.

Hatékonyságát mutatja, hogy sem használatban, sem költségben nem megterhelő, sőt, kimondottan gyors és egyszerű vele a csomagolás. Vékony és átlátszó anyag lévén, könnyen alkalmazkodik az élelmiszerek alakjához és kiválóan szigetel.

Ez egyben azt is jelenti, hogy teljesen megvédi a becsomagolt élelmiszert a környezeti hatásoktól, amelyek kárt tehetnének a termékekben, mint amilyen a nedvesség, a por és a különböző szennyeződések. A folpack sikere valóban az egyszerűség, mivel anyagának köszönhetően könnyen nyúlik és szakad, ezáltal pillanatok alatt be lehet vele csomagolni bármit.

Másik jellegzetessége a tapadása, ami egyben a szigetelést is biztosítja. Mindezen funkció mellett, az esztétikai kérdés is megoldódott, mivel a becsomagolt finomságok eredeti színben és formában maradnak, ami csakis a folpack technológiának köszönhető.