Minden kutya megérdemli: kutya fekhely

Kutya fekhely
Kutya fekhely

A Te kutyusod hol alszik? Itt az ideje a szőnyeg, kutyaház, lepedő lecserélésének. A kutya fekhely nem csak kényelmes, hanem egészséges is. Akinek kutyája van tudja: a kutya az ember legjobb barátja. Közhely, de igaz. Miért ne akarnád neki a legjobbat?

Minden kutyának joga van a kényelemhez. Neki ugyanúgy vannak érzései, mint Neked. Örülnél, ha egy szőnyegen kellene feküdnöd? Valószínűleg nem. A kutyák gerince nagyon érzékeny. Ha nagyon sokat van terhelve, idős korukra sérülhet. A kutya fekhely, a babzsákhoz hasonlóan, elképesztően kényelmes.

A polisztirol gyöngyöknek köszönhetően, felveszik a test alakját. Megszabadítva ezzel a gerincet a terheléstől. A fekhelyek rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Például nem tapad rájuk a szőr. A vízálló anyagnak köszönhetően akár kültéren is használhatóak. Ha kíváncsi vagy a további előnyökre, kattints a Huppanj Bele weboldalára. Itt megtekintheted a méreteket is.

Legyen kis-, vagy nagyméretű kutyád, nem probléma. A Huppanj Bele három különböző méretben kínál kutya fekhelyeket. Hidd el, ha megleped egy ilyennel kedvencedet, végtelenül hálás lesz. Aktívabb és kipihentebb lesz. Nem kell attól félned, hogy ízületi problémái lesznek. A Te kutyádnak is jár a luxus.