Mit jelent az intenzív fogyás?

Intenzív fogyás

Amikor nagy lendülettel belevágunk egy fontos döntés megvalósításába, akkor szeretnénk minél hamarabb látni az eredményeket. Talán emiatt is annyira népszerű az intenzív fogyás iránti érdeklődés, mert a nagyon hosszú és kemény fogyókúrák mellett igen nehéz kitartani.

Azonban sokan összetévesztik a nagyon gyors fogyással, amit azonban nem mindig lehet kivitelezni oly módon, hogy az ne váljon testünk kárára és hátrányára. Érdemes megtalálni az arany középutat, ami mind rövid-, mind hosszútávon sikeres és eredményes lesz. Az intenzív fogyás valójában a hatékonyságot jelzi.

Azt mutatja, hogy a megfelelő változások és lépések megtételével igenis sikerülhet olyan formába lendülni és olyan alakot elérni, amit szeretnénk. Dr. Farkas Kitti, az Alakorvoslás program megálmodója és kivitelezője éppen ebben hisz és ezért dolgozik. A megfelelő orvosi ismeretekkel felszerelkezve azt tűzte ki célul, hogy sokak életét megváltoztatja ezzel a programmal. Vallja, hogy az intenzív fogyás elérhető, látványos és még az egészséget is támogatja.