Nagyon keresett a LED izzó E27

LED izzó E27

Ha égőt szeretnénk venni az egyik lámpatestbe, akkor nagyon körültekintőnek kell lennünk. A LED izzó E27 az egyik leginkább keresett típus, hiszen igen sokféle lámpa foglalatába beleillik. Persze léteznek olyan típusok is, amelyekhez nem való.

Az EGLO Shop weboldalon többféle változatban lehet megvenni. A rendelés leadása előtt mindig meg kell nézni, hogy a lámpatestbe maximum mekkora teljesítményű rakható be. Ezt minden esetben komolyan kell venni! A LED izzó E27 remek fényforrás, hiszen hosszú élettartammal rendelkezik.

Csak nagyon ritkán kell kicserélni. Nem fogyaszt túl sokat, ezért a hatására biztosan nem lesz magas a villanyszámla. Többféle alakzatban is megvásárolható. Némelyik típusra akár 5 év jótállás is jár. Nem mindegy, hogy a LED izzó E27 melyik energiaosztályba tartozik, ezért erre fokozottan oda kell figyelni a vásárlásnál.

Az oldalon fel van tüntetve a fényáram erőssége is. Minél magasabb ez az érték, annál erősebben világít az égő. Az árakról, illetve a leárazásokról is található információ a weboldalon.