Nem kerül sokba a vércsoport meghatározás

Vércsoport meghatározás
Vércsoport meghatározás

Vannak olyan esetek, amikor valami miatt, esetleg egy műtéthez, diétához vagy külföldi tanulmányi lehetőséghez kérik a pontos vércsoportot, ám az adott személy nem tudja és ilyenkor ezt meg kell határozni. Az Egészségkapu Gyógycentrumban a vércsoport meghatározás gyorsan és fájdalommentesen történik, ráadásul perceken belül megvan az eredmény.

Ehhez a művelethez egy Serafol ABO+D kártyát használnak, ami képes az anti-A, -B és -D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására. Lényegében a vércsoport meghatározás első lépése, hogy az ujjbegyből vett vércseppet rácseppentik az antitestek foltjára és a kontroll helyére.

Minden csepp vérhez egy csepp desztillált vizet vagy fiziológiás sóoldatot adnak, majd ezek után a cseppeket összemossák a reagenssel és egy perc után az orvos már le is olvassa a kártyán megjelenő pontos vércsoportot. Miután megszáradt, lefóliázzák és átadják a páciensnek, aki hazaviheti. Ennek a fontos vizsgálatnak az ára csupán 3500 Forintba kerül. A vércsoport meghatározás vizsgálatára a 0670/226-3024-es telefonszámon lehet bejelentkezni.

Számtalan esetben szükség lehet a vércsoport vizsgálat elvégzésére, mint például egy műtét, plasztikai sebészeti beavatkozás, vérátömlesztés, apasági teszt, szervátültetés, sőt, vércsoport diéta esetén is. De a szülészek, nőgyógyászok számára is nagyon fontos a vércsoport vizsgálat, ugyanis a gyermek és az anya vérének esetleges eltérései veszélyeztethetik a magzat vagy az újszülött egészségét. Főleg az RH- vércsoportba tartozó kismamák esetében kell erre jobban odafigyelni.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne erre a vizsgálatra, mindenképpen forduljon az Egészségkapu Gyógycentrum szolgáltatásaihoz, ahol nagyon jó áron és rendkívül szakszerűen, gyorsan elvégzik! Még több információt megtalálhat a vércsoport vizsgálat folyamatáról, ha belép az Egészségkapu Gyógycentrum weboldalára. Ugyanott megtalálhatja az orvosok, valamint a többi szolgáltatás listáját. Forduljon bizalommal ehhez a gyógycentrumhoz és végeztesse el időben a vércsoport vizsgálatot!