Nem magas a kecsketejes szappan ára

Kecsketejes szappan ára

Az utóbbi időszakban egyre népszerűbb lett a természetes kozmetikumok használata. Azonban, sokan azért nem próbálják ki őket, mert azt hiszik, hogy túl drágán kaphatók. Pedig ez egyáltalán nem igaz, hiszen a kecsketejes szappan ára most csak 750 forint a Happy Derma weboldalán.

Érdemes a rendelés mellett dönteni, mivel az összetevők képesek késleltetni a bőr öregedését. Nincs akadálya az elhalt hámsejtek eltávolításának sem. Bár a kecsketejes szappan ára nem magas, ennek ellenére képes elmulasztani a pattanásokat az antibakteriális hatásának köszönhetően.

A faggyúmirigyek szabályozásának révén csökken a mitesszerek száma is. Mivel a kozmetikum olvadáspontja igen alacsony, ezért a benne lévő hatóanyagok nagyon könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A kecsketejes szappan ára megéri a pénzét, hiszen képes meggátolni az ekcéma, illetve a pikkelysömör állapotának súlyosbodását. Ezenkívül a ráncok is halványíthatók a rendszeres használatának köszönhetően. Az ásványi anyagok pedig képesek tápanyagokkal ellátni a bőrt.