Nepál földrengés önkénteseket várunk irodánkba

Segélyszervezetben mindig van munka
Segélyszervezetben mindig van munka

A pénzadományokon felül, ökumenikus segélyszervezetünk mindig szívesen látja azokat az önkénteseket, akik a határainkon belül vagy azon kívül tudásukkal, segíteni akarásukkal támogatják munkánkat.

Jelenleg a Nepál földrengés önkénteseket várjuk, akik a helyszínre utazva végeznek segítő munkát. Hiszen a helybeliek munkája ilyenkor nem elég. A romok eltakarítása, az egészségügyi segítség lehet, hogy életeket menthet. Mivel szervezetünk ökumenikus, így vallási hovatartozáson felül segítünk ott, ahol éppen a legnagyobb szükség van erre.

Nepál földrengés önkénteseket keresünk, hiszen még távolról sincs vége a mentésnek. A több mint nyolcezer életet követelő rengés az utóbbi 80 év legnagyobb földmozgása ezen a vidéken. A rengések, még ha előre jelezhetőek is, sajnos nem megakadályozhatók, a tudomány jelenlegi állása szerint.

Különösen nem egy olyan szegény országban, mint Nepál és nem egy olyan területen, mint a Himalája lábánál, ami a világ legnagyobb hegysége. Tehát marad az emberi munka és a segítés. Aki szeretne csatlakozni a Nepál földrengés önkénteseket kereső mozgalmához, az weboldalunkon keresztül megteheti ezt.