A Nice távirányító nagy segítséget jelent

Nice távirányító

Sok időt meg tudna azzal spórolni, ha nem kellene mindig kiszállnia az autóból és kézzel kinyitnia a garázsajtót, amikor be illetve ki akar állni? Akkor érdemes elgondolkodnia egy elektromos kapu beszerelésén, ugyanis ezzel a megoldással csak egy gombnyomásba kerül a beparkolás és az otthonról való elindulás.

A Nice távirányító az autó melegéből vagy éppen hűvöséből intézi el Ön helyett a piszkos munkát, így többé nem kell sem fáradtan, sem pedig álmosan a garázsajtó nyitogatásával foglalkoznia. Nyugodtan elindulhat a legjobb ruhájában és nem kell attól sem tartania, hogy piszkos lesz a keze vagy összekeni magát és a kocsiját is.

Sőt, amikor kint kemény mínusz fokok tombolnak, akkor Ön meg sem érzi, mert a Nice távirányító révén már csak a garázsban kell kiszállnia, illetve a forró nyári hőségben sem fog lefolyni a sminkje, vagy átizzadni a gondosan kiválasztott öltözéke, mert a házból egyenesen a hűtött járműben találhatja magát. Ha pedig már kivezérelte az autót a helyéről vagy becentizte a helyiség egyik felébe, akkor a Nice távirányító ugyanolyan egyszerűséggel be is zárja az ajtót.

Azonban nemcsak a távirányító felel a zavartalan működésért és az Ön kényelméért, hanem a motor, a vevő, az adó, a fotocella és a Nice kapunyitó vezérlés is. Ezek megvásárolhatóak szettben, de a fotocella és a Nike kapunyitó vezérlés kapható külön is. Ez utóbbi analóg, digitális és potméteres kialakításban egyaránt ismert, amelyekkel különféle igényeket lehet kielégíteni.

Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy milyen Nice kapunyitó vezérlés lenne a leginkább megfelelő, akkor a Door System szakemberei készséggel állnak a rendelkezésére, minden kérdéssel kapcsolatban. Csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot velük a +36-30-399-0740 telefonszámon vagy ír nekik üzenetet az info@door-system.hu e-mail címre. Ha pedig úgy érzi, hogy a Nice kapunyitó vezérlés kiválasztása, illetve beszerelése az egyeztetés után is gondot okoz, akkor széleskörű szervizszolgáltatásaikat is bátran igénybe veheti.