Nyári gumi akció a tél vége felé!

Nyári gumi akció
Nyári gumi akció

Habár a tél még nem vonult ki a térképről, reggelente még csúszósak az utak, a gondos gépjármű tulajdonos már most gondol az abroncsok cseréjére. A téli gumit a nyár folyamán nem érdemes használni, mert kialakítása miatt gyorsan kopik és a tapadása sem az igazi.

A gumiboltokban már most beindult a nyári gumi akció, így érdemes fontolóra venni a vásárlást. Természetesen csak akkor szükséges új gumikat vásárolni, ha a meglevők kopottak, nem biztonságosak. Azt is vegye figyelembe, hogy átlagosan hány kilométert fut a jármű, kitart-e a következő tél megérkezéséig!

A szervizek szigorúan kezelik a dolgot, minden leszerelt és felszerelt gumiért fizetni kell! Tehát, ha a nyár közepén úgy dönt, hogy mégis új gumikra tér át, akkor újra kell fizetni a szervizben a le- és felszerelést. A nyári gumi akció már most elérhető áron hozza forgalomba a jó minőségű, megbízható gumikat. Most már az olcsó gumik is olyan minőséget kínálnak, amelyekre a gyártó bátran ad garanciát. Ne habozzon sokáig, a szervizek várólistája hamar megduzzad!