Pehelykönnyű a Havaianas női mokaszin

Kényelmes női mokaszin

Ha szeretnénk egy igazán könnyű nyári viseletet, ami szinte kényeztetően kényelmes a lábainknak, akkor a választás nem kérdéses. A női mokaszin modelljeiben ötvöződik a papucs és a flip-flop.

Nem kell azzal számolnunk, mint egy új cipő esetében, hogy valószínűleg feltöri a lábunkat, ameddig hozzá nem igazodik. A női mokaszin tökéletesen felveszi a lábfej formáját és megfelelően igazodik hozzá.

Hosszabb gyaloglás után sem fogjuk kényelmetlennek érezni, mivel a női mokaszin pehelykönnyű. Viszont a talp vastagsága és anyaga lehetővé teszi, hogy a felforrósodott aszfalton is kényelmesen sétáljunk benne, mivel a kaucsuk, amiből készült nem veszi fel a hőt. Azért nyáron gyakran megesik velünk, hogy vizes közegbe kerülünk, mert ilyenkor csak a strandon, valahol víz közelben érezzük igazán jól magunkat.

Azonban a csúszós felületeken is jól tapad, ezért nem kell attól tartani, hogy kellemetlen baleset fog érni minket. A női mokaszin gyönyörű színekben található meg a webáruházunkban, olyan márkák jóvoltából, amelyek a minőséget képviselik.