Ragyogó ablak a mikroszálas vixi segítségével

Vixi törlőkendő
Vixi törlőkendő

Aki főz otthon, az nem úszhatja meg a konyhában a zsíros foltokat, hiszen sütés közben elkerülhetetlen, hogy ki ne fröccsenjen a sütőből. Ezen kívül, a fürdőszoba takarítása közben is találkozik mindenki a vízkő lerakódásokkal, hiszen hazánk vizei többségében kemények.

Erre ad a mikroszálas vixi vegyszermentes megoldást, hiszen ezek nélkül is gyönyörűen tisztít. Ezt úgy éri el, hogy speciális anyagstruktúrájának köszönhetően, saját súlyának többszörösét képes magába szívni és ezzel a tisztítandó felületről minden szennyeződést magába szív.

Maga a mikroszálas vixi kendők tisztítása is vegyszerek használata nélkül történik, így semmilyen káros környezeti hatást nem váltanak ki. Akár a konyhai tisztításban, de a hírhedt ablakfényezésben is kiválóak, hiszen a piacon található rengeteg ablaktisztító folyadék mind vegyszeres tisztítással működik.

Meg kell jegyezni, hogy nagyon gyakran megfelelő hatékonyság nélkül. Ez a mikroszálas vixi ablaktisztító kendőnél nem fordulhat elő, hiszen egyszerű áttörléssel már fényesre varázsolja az üveget.