Sok shopban alacsony az inverteres klíma ár

Inverteres klíma ár

Amikor a potenciális vevők vagy az érdeklődők betérnek egy légkondi forgalmazásával foglalkozó szaküzletbe, az első kérdések között biztosan felbukkan az, amelyik az árra vonatkozik. Teljesen érthető az inverteres klíma ár mérvadó jellege, főleg azért, mert mindenki a lehető legolcsóbban szeretné megúszni egy komplexebb, modernebb berendezés megvételét.

Azonban, az ár mellett még fontosabb a teljesítmény és egyéb funkciók. A szakértők is úgy vélik, hogy lényeges az automatikus újraindítás, természetesen biztonságos körülmények között. Gyakran az indítási áramlökések sok helyen szinte lehetetlenné teszik a berendezés telepítését.

Ez azért van, mert a hálózat nem bírja el a gyorsan felvett áramcsúcsot. Az inverteres fő előnye, hogy sohasem 100%-os fordulattal próbál meg működésbe lépni. Itt csakis minimális teljesítményfelvételről lehet beszélni és a maximális hatékonyságra való felpörgetés csak ezután következik. Ez a megoldás az indítási áramlökéseket végleg kiiktatja, majd ezután jöhet az inverteres klíma ár.