Sok vállalkozás nem kezeli kellő figyelemmel az információbiztonság kérdését

Az információbiztonság
Az információbiztonság

Amikor a biztonság megteremtése a cél, akkor sok vállalkozás külön kezeli a fizikai és a IT védelmet. A Szent György Biztonsági Megoldások Kft egyenrangú veszélyforrásként kezeli a lopások, illetéktelen bejutások megakadályozását és a információbiztonság megteremtését.

A tapasztalatok szerint sok vállalkozás nem kezeli kellő figyelemmel a céges számítógépek és információk védelmét. A vállalati adatbázist nem csak a külső támadásoktól, vírusoktól kell megvédeni! Igen ez, is fontos, ahogy az adatvesztés elleni védekezés is. De van még egy másik, gyakran elhanyagolt területe is az információ védelemnek. Az ön vállalkozásának mekkora kárt okozhatna, ha a konkurencia tudomására jutna a szerződéseinek tartalma?

Mekkora feszültséget keltene, ha a bérlista nem kellő diszkrécióval lenne kezelve? Az információbiztonság kialakításánál a dolgozói hozzáféréseket is szabályozni is ellenőrizni kell. A Szent György Biztonsági Megoldások Kft együttműködő partnereinek a segítségével növelni tudja a biztonságot. Az első lépés természetesen megismerni a jelenlegi állapotot. Ebben nyújt segítséget egy információbiztonsági felmérés, amely egy egyszerűsített audit. Térképezze fel informatikai környezetét szakértők segítségével.