Sokat nyújtó Pick Up felépítmény

Pick Up felépítmény

Egy platós jármű rakterét érdemes biztonságossá és beláthatatlanná tenni, ha nem szállítunk vele kivételesen magas tárgyakat. Erre a feladatra tökéletes választás a Pick Up felépítmény. Ez a termék teljes mértékben lefedi a hátsó részt, és a sötétített ablakoknak hála, az illetéktelenek nem látnak be rajta. A szellőzés érdekében azért van olyan ablak, ami kinyitható.

A gyártás során külön figyelmet fordítottak a teljes vízállóságra, ami kiterjed nem csak a Pick Up felépítmény anyagára, hanem a csatlakozási pontokra is, ahol a felfogatás történik. Az alapanyag, amiből készül, egy dupla héjszerkezetű ABS kompozit anyag, ami a legextrémebb kihívásoknak is ellenáll. A teljes beláthatóság érdekében belső automatikus világítással van ellátva a Pick Up felépítmény.

Tovább bővíthető a szállításra alkalmas felület egy 75 kilogramm teherbírással rendelkező tetősínnel. Megéri elgondolkodni ezen a megoldáson, ugyanis a nagyfokú biztonság, amit nyújt, teljesen megtérülővé teszi a Pick Up felépítmény beszerzését. Ismerjük meg részleteiben, és rendeljük meg azt az alpex4x4.hu oldalon!