A sokoldalú Xiaomi Mi Band karkötő

Xiaomi Mi Band

Egyre többen vásárolják meg azokat a karkötőket, amik egyszerre ékszerek és okos kütyük, tehát jól néznek ki és melette sok mindenre használhatóak, illetve remekül helytállnak sportoláskor is. Erre egyedülálló példa a Xiaomi Mi Band, amihez sok helyen már 11 ezer Forintért is hozzá lehet jutni. A tulajdonosok azért kedvelik ezt a modern kis eszközt, mert ezt éppen annak lehet használni, aminek csak akarja az ember.

Ha a tulajnak úgy van kedve, akkor nyugodtan alkalmazó kecses ékszerként, aminek a színe rengeteg mindenhez passzol. Ugyanakkor ez okoskarkötő is lehet, amivel megannyi tevékenység pillanatok alatt elvégezhető. A Xiaomi Mi Band korszerűségét igazolja az érintőképernyős kialakítás. A tartósságot a por és vízálló tulajdonságok adják.

A Xiaomi Mi Band természetesen egy egyszerűbb óraként is megállja a helyét, és bármikor mutatja a pontos időt. Az érintőképernyő gombnyomásra megmutatja az aznapi megtett távolságot és a jelenlegi pulzusszámot is. A Xiaomi Mi Band igen kedvező áron rendelhető meg a sokak által látogatott www.puremobile.hu weboldalról.