Szandál vagy papucs? Városban a higiénia is számít!

Szandál

Nagyon kínos, ha valaki koszos, ápolatlan lábbal megy ki nyáron az utcára. Mivel ilyenkor bárki szemügyre veheti a lábfejet, ezért időt kell szánni a pedikűrözésre. Az sem mindegy, hogy szandál vagy papucs mellett dönt az illető.

Arra kell törekedni, hogy lehetőleg minél kevésbé piszok jusson a cipőbe, mert így útközben sem lesz poros a lábfej. Jó, ha a lábbelinek van magassága, hiszen így a lábfej távolabb helyezkedik el a földtől. A szandál vagy papucs kérdése persze a kényelem szempontjából is lényeges.

Mivel mindenki másmilyen megoldást részesít előnyben, ezért érdemes próbát tenni a különféle típusokkal. A szandál abból a szempontból előnyösebb, hogy fogja a bokát. A papucs inkább azoknak felel meg, akik a szabadabb mozgásra esküsznek.

A playsport.hu oldalon mindkét típusnak a megvásárlására van lehetőség. Az árúk igazán kedvezményes, tehát ezen a tényezőn nem fog múlni, hogy szandál vagy papucs kerül a kosárba. A vevők a választásukat követően néhány napon belül megkapják a lábbelit. Biztosan elnyeri majd a tetszésüket, a kényelmének hála.