Szilikon melltartó az átlátszó ruhákhoz

Szilikon melltartó

Minden lány tudja, mi a titka annak, hogy a melleit vizuálisan vonzóbbá tegye. A szebbik nem számos képviselője, ha egy jellegzetes napra vagy ünnepélyre gyűl össze, inkább push up hatású kiegészítőt választja, ami megemeli a kebleket.

Ez a feladat jól illeszkedik a szilikon melltartó hatáskörébe is. Szinte minden lány szekrényében vannak olyan nyitott ruhát, amelyek alatt nem hordhatóak a pántos modellek. Ilyenkor érdemes használni a pántok nélküli szilikon melltartót, ami nemcsak jól támogatja a melleket, hanem egyidejűleg a ruha alatt is láthatatlan. Az ilyen modell viselésének fő célja, a láthatatlan hatás elérése anélkül, hogy felesleges zavaró elemek lennének. A láthatatlan melltartó olyan, mintha egy „második” bőrt szerzett volna be magának.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szilikon melltartónak magas színvonalúnak kell lennie. A legmegbízhatóbb és legtartósabb megoldásokat az olasz tervezők alkotják meg. Az ilyen láthatatlan kiegészítők megfizethető áron vásárolhatóak meg a boltunkban.