Tárgyi eszközök nyilvántartása készletnyilvántartó programmal

Készletnyilvántartó program
Készletnyilvántartó program

Nagyobb épületben termelő egységeknél bonyolódik a nyilvántartás vezetése, hiszen nem elég megnevezni a tárgyat, de ajánlatos odaírni azt is, hogy hol található. A tárgyi eszköz modullal a készletnyilvántartó program vezetheti az eszközök nyilvántartását, tetszés szerinti csoportba sorolva.

Megoldható a helyek karbantartása és a leltározott tárgyi eszközök helyhez rendelése. Lényeges ezeknek a naplóknak a nyomtatása vagy exportálása is, hogy könnyebben menjen a leltározás például. A megrendelés beszállítóktól modul segítségével a készletnyilvántartó program lehetőséget ad megrendelések készítésére, hogy feltöltse a fogyó készletet.

Visszamenőleg is van lehetőség a beszállítói megrendelések böngészésére, ha ismétlődő rendelésekről van szó, szükségtelen újraírni, elég csak kinyomtatni vagy küldeni Pdf csatolmányként. A vevők felé ugyanígy lehet árajánlatokat készíteni a készletnyilvántartó program árajánlat moduljának segítségével. Minden árajánlat egyedi sorszámot kap, és visszanézhető évekig, hogy ki milyen ajánlatot kapott.