A tőzegáfonya fogyasztása vizeleti panaszokra

Bio tőzegáfonyalé

Néhány embernél előfordul, hogy vese-, valamint húgyúti problémákkal küzd. Ebben az esetben a bio tőzegáfonyalé vásárlás felfázás kezelésére nagyon jó megoldás lesz. A tőzegáfonya rendkívül nagy gyógyító erővel rendelkezik, sőt, még az orvostudomány is évezredek óta használja előszeretettel. Ez az erő leginkább az érett gyümölcsben található.

A tőzegáfonya ital rendszeres fogyasztásának köszönhetően, a húgyúti rendszerben antibakteriális hatása jön létre, megakadályozza a fertőzéseket, valamint a baktériumok további szaporodását. Ezek mellett az immunrendszert erősíti, illetve a szív- és érrendszer megbetegedéseit is megelőzi. A tőzegáfonyalé legfőbb összetevői az antioxidánsok, vitaminok, gyümölcssavak, pektin és a cukor, emellett tartalmaz kalciumot, vasat, cinket, magnéziumot, káliumot, ként és quercetint egyaránt.

Káros mellékhatása egyáltalán nincs, a jótékony baktériumokat megvédi, a rosszakat pedig kitisztítja a szervezetből. Felfázás ellen is kiváló, mivel a nőknél előfordulhatnak kellemetlen tünetekkel járó gyulladások.