Velencei programok közül bármelyik

Velencei programok

Aki még nem járt Velencében, az nem tudja, hogy a gondolázáson kívül mit is lehetne ott csinálni. Azonban, ha utánanéz, akkor a velencei programok széles skálája fogja meglepni Önt. Az év mindegyik szakaszában akad valami, ami ezt a különleges várost még különlegesebbé teszi.

Az álarcos báloktól kezdve a Regattáig, a naptár tele lesz fontos időpontokkal. Azt sem fogja tudni, hogy melyik programot válassza majd. Ha Velencébe szeretne utazni, akkor érdeklődjön arról, mi a legközelebbi program és akkorra foglaljon helyet! A Regattát nemcsak a nők, de a férfiak is nagyon kedvelik.

Ez egyfajta gondola verseny, amit sehol máshol a világon nem szerveznek meg, csak Velencében. Legyen Ön is a nézője ennek az egyedi eseménynek! Ott nézheti közvetlen közelről a versenyző gondolákat. Biztosan átjárja majd a hely izgalma, hiszen annyira hatással van az emberre, hogy már csak az ottlét is felér a velencei programok bármelyikével. Az utána következő ünnepség pedig szépen kikerekíti a napját, ami maradandó élménnyé válik!