A teafa illóolaj sok helyzetben segíteni tud

Teafa illóolaj
Teafa illóolaj

A teafa egy Észak-ausztráliai cserje, amit kimondottan az egyedülálló és széles körben felhasználható illóolajáért termesztenek. Ugyanis tudni kell, hogy olyan egyedi és intenzív jótékony hatásokkal rendelkezik a teafa illóolaj, amelyek a szintetikus hatóanyagokat messze elkerülik.

Példának okáért, a teafa illóolaj erős fertőtlenítő, így óriási segítséget nyújt a vírusok, gombák, baktériumok ellen. Használható lábon és kézen előforduló bőrgomba elleni krémekbe, szájpenészre, fogínygyulladásra, zsíros, pattanásos bőrre és korpás, problémás fejbőrre is.

A horzsolások, pattanások, rovarcsípések okozta kellemetlen érzés már néhány csepp teafa illóolaj segítségével enyhíthető. Kiváló masszázskrémekbe és olajokba, illetve légúti betegségek tüneteinek enyhítésére is. Ha szeretné megtudni, még mi másra alkalmazható a teafa illóolaj és érdekelné, hogy pontosan milyen adagolásban szükséges használni egyes esetekben, akkor keresse a www.familieszappan.hu természetes kozmetikumok weboldalt, ahol minden fontos információt megtalálhat!