Anyagtakarékos, mégis nagyon stabil a Salgópolc

Salgópolc
Salgópolc
Salgópolc

Egyre többen keresnek olyan minőségi polcrendszereket, amelyek fémből készülnek és akár tonnás súlyokat is képesek megtartani anélkül, hogy a polcok megtörnének, meghajlanának. A Salgópolc ideális választás lehet erre a célra, nemcsak otthonra, hanem irodákba, műhelyekbe, raktárakba, de még szupermarketekbe is.

A speciálisan hengerelt lábprofilra a kívánt magasságokban le- és felmozdítható, csavarmentes kivitelben készített polcelemek kerülnek, amiknek standard méretei vannak. Ezért az általunk tervezett, gyártott és forgalmazott Salgópolc kompatibilis más, hasonló módszerrel készült változatokkal is. Árban viszont megtörténhet, hogy részünkről kedvezőbb ajánlatot kap.

A rutinnak és a biztos alapanyagforrásnak köszönhetően, gördülékeny munkával, rövid időn belül szállítjuk le az állványrendszert. Ha igazán biztosra szeretne menni, kérjen ingyenes helyszíni felmérést, ahol a rendelkezésre álló tér alapján tervezzük meg az egyedi szerkezetet. Így a standard Salgópolc méreteihez képest egyedi változatot is el tudunk készíteni.