Az akril kád egyedi is lehet

Akril kád

A fürdőszoba hármas szaniterei a mosdó, a WC csésze és a kád. A fürdés, tisztálkodás és természetes szükségleteink folyamatosan felmerülő igények, amelyeket egy életen át végzünk. Ehhez pedig minden esetben minőségi, tartós és fenntartható eszközökre van szükség. Az akril kád a modern kor vívmánya, már ami az anyagát illeti.

A korábbi öntvény modellek rendkívül nehezek, ezáltal nehezen mozgathatóak, kezelhetőek voltak. Nem beszélve arról, hogy nehezen melegedtek fel és kellemetlen volt beleülni. Az akril kád ezzel szemben egyfajta szintetikus anyag, ami üvegszálas erősítéssel rendkívül erős és könnyen formázhatóvá tette ezt a megoldást.

Ezzel az ergonómián is sokat javítottak a gyártók, ami még kényelmesebb, kényeztetőbb fürdést tesz lehetővé. Az akril kád mára már teljesen felváltotta az öntvényeket és változatos formavilággal kecsegtet. Megjelentek a sarok kádak, aszimmetrikus kialakításúak és többféle méretben gyártott társaik. Ezzel teljes lett a kádakat illető paletta is a piacon, a vásárlók legnagyobb megelégedésére.