A Blauberg Komfort hatékonysága kiemelkedő

Blauberg Komfort

A webáruház számos minőségi hővisszanyerős légkezelőt forgalmaz. Ezek közé tartozik a több változatban kapható Blauberg Komfort légkezelő berendezés is, ami elsősorban a kisebb épületek nyomó-szívó szellőztetésére alkalmas. Hatékony eszköz a légcsere szabályozására, valamint az ezzel járó energiaveszteségek minimalizálására. Használatával kellemes beltéri környezetet alakíthat ki.

Kompakt, hő- és hangszigetelt burkolattal ellátott, tehát a működése csendes. A Blauberg Komfort légkezelő egység felépítése megkönnyíti a szellőzőcsatornába való légmentes beszerelést. A levegő szállítása és elvezetése nagyteljesítményű egyenárammal működő motorral és centrifugális járókerékkel történik.

A berendezésben található egy keresztáramlású hőcserélő is. Ennek szerepe, hogy az elszívott levegő hőenergiáját a bevezetett levegő felmelegítésére használja fel. A Blauberg Komfort berendezés beépített fagy- és túlmelegedés elleni védelmi rendszerrel ellátott, így működése szélsőséges körülmények között is biztosított. Mindehhez pénztárcabarát áron juthat hozzá.