Deadpool a különc szuperhős

Deadpool kalandjai
Deadpool kalandjai

Az idei nyár bővelkedik meglepetésekben a filmkedvelők számára. Hatalmas szenzációnak ígérkezik a Deadpool című film is, ami a szuperhős filmek paródiájának is tekinthető. Az alkotásban humorból és akcióból sincs hiány, így igazi kalandos, szórakoztató estét biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Deadpool sztorija is a szokásos szuperhős filmekből ismert klisével kezdődik. Egy rosszul sikerült orvosi kísérlet eredményeként teremtenek egy elpusztíthatatlan, szuperképességekkel rendelkező teremtményt.

A megalkotott szuperkatona piros latexruhába bújik és bosszúhadjáratra indul a teremtői ellen, akik csak egy erős rabszolgát szerettek volna létrehozni. A Marvel filmek rajongóinak ez az alkotás sem fog csalódást okozni, de azok is ámulattal nézik végig a filmet, akik nem kedvelik a képregényhősökből lett mozisztárokat.

A Deadpool remek ötvözete a klasszikus Marvel filmeknek és egy remekre szabott vígjátéknak. Töltsön el Ön is másfél órát Deadpool társaságában és szórakozzon jól a kalandjain!