Elrabolva 3, egy izgalmas trilógia

Elrabolva 3, a trilógia utolsó része
Elrabolva 3, a trilógia utolsó része

Amikor elkezdték az első filmet az Elrabolva sorozatból, valószínűleg még a rendező sem gondolta, hogy ilyen sikert fog aratni. Az Elrabolva 3 igazán kiváló, izgalmas és mozgalmas filmsorozat harmadik része. Igaz kicsit elüt az előzőektől, mert itt nem a címben szerepelt elrabláson van a hangsúly.

Igaz, ami igaz, az elrablásokat illetően, már az első két részben ellőttek mindent, amit csak lehetett. Az első részben a család legfiatalabb tagját rabolták el, ami aztán magával vonta a rablók felkutatását és megbüntetését.

A második rész nem sokkal az első után folytatódik, amikor is a kivégzett emberrablók rokonai szánják el magukat a bosszúra. Itt aztán először a feleséget, majd a megbüntetni kívánt apát is elrabolják, akinek ironikus módon a lánya segít megszökni.

Aztán végül leszámolva a bosszúra szomjazó emberrablókkal, a család ismét megmenekül. Ezen izgalmas történések után folyatatódig aztán az Elrabolva 3, amit már kicsit más szálra építettek, de egy cseppet sem csalódhatunk benne és még talán sikerült is felülmúlni az előző két részt.