Indol 3 carbinol ösztrogéndominancia kezelésére

Indol 3 carbinol

Fontos, hogy a progeszteron- és az ösztrogénszint tökéletes egyensúlyban legyen egymással, mert ha túl kevés lesz a progeszteron hormon a szervezetben, vagy ösztrogéndominancia lép fel, akkor az nemcsak nőgyógyászati problémákkal, hanem egyéb, komoly egészségügyi gondokkal is együtt járhat.

Az indol 3 carbinol a káposztafélékben megtalálható természetes hatóanyag, ami támogatja a sejtek egészségét, illetve segít beindítani a máj és a belek öntisztító folyamatait, ezzel segítve elő a felhalmozódott ösztrogének távozását a szervezetből. Tehát, az indol 3 carbinol egyfajta natúr méregtelenítő készítményként is értelmezhető, ami az ösztrogénként értelmezett méreganyagok kivezetését teszi lehetővé.

Ezt a nagyszerű tulajdonságot használja ki a WiseTree Naturals indol 4 carbinol komplex nevű terméke, ami további természetes alapanyagok révén fokozza a hatóanyag erejét. Többek között rizskorpa, zeller levél, brokkoli mag, lenmag és zöld tea kivonat hozzáadásával állították elő a kimagasló hatékonyságú készítményt, ami az ösztrogéndominancia kezelésének egyik legkiemelkedőbb alternatívája.

Ugyanakkor, ha a vizsgálatok alapján a progeszteron szint növelése is szükségessé válik, akkor a WTN egy másik jeles produktumát is érdemes bevetni. A ciklusbarát krém természetes progeszteron bevitelét teszi lehetővé a szervezetbe, a bőrön keresztül. A progeszteron szint növelése így nagyon rövid időn belül megtörténhet és a vegyi anyagok nélkülözése révén, a mellékhatásoktól sem kell tartani.

Továbbá, a kémiai anyagoktól mentes összetétel a gyorsabb hasznosulást is lehetővé teszi, mivel nem képződik filmréteg, ami akadályozná a hatóanyagok bejutását. Sőt, ahol a krém felvitelre kerül, ott már a bőr ápolására sem kell külön figyelmet fordítani, mivel nagyon jó hidratáló hatással bír.

Tehát, a WiseTree Naturals terméke révén, egyszerre valósulhat meg a progeszteron szint növelése és a bőr rugalmasságának, feszességének megőrzése is, így az áráért cserébe valójában két produktumot is kapunk, egy azon tubusban.