Itt vehető ecigi mod

Ecigi mod

Magyarországon egyre népszerűbbé válik az elektromos cigaretta. De mi az oka ennek a változásnak? Nos, a hagyományos cigi egyre drágább lesz, ezért az emberek valamilyen más megoldást keresnek.

Itt jön a képbe az ecigi mod, amit az azolcsosag.hu weboldalról lehet megvenni. Kiváló minőségben nyílik alkalom a megvásárlására. Az OLED kijelzőről leolvashatóak a legfontosabb adatok. A működtetés csak elemmel együtt lehetséges, ezért ezt külön kell beszerezni.

A rozsdamentes acél, illetve az üveg nagyon tartós. Az ecigi mod a tetőn keresztül tölthető fel. A csomag tartalma igazán nagynak mondható. Van benne porlasztó, kábel, üvegtartály, szíj és O-gyűrű is. A vásárlás fekete színben lehetséges. Bár a termék Kínából származik, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz minőségű lenne, sőt!

Érdemes rászánni a feltüntetett összeget a beszerzésére. A kiszállítása sem kerül sokba, tehát még egy érv szól az ecigi mod megrendelése mellett. A 14 napos pénz visszafizetési garanciának köszönhetően, senki sem kockáztat sokat a beszerzéssel.

Foto: http://vaping360.com/