Kávépárna a reggeli ébredéshez

A kávépárna praktikus
A kávépárna praktikus

Ma már számtalan megoldás létezik a kávéfőzéshez is, hiszen a különböző gépekkel eltérő minőségű és aromájú kávét tudunk készíteni. A kávépárna talán nem mindenki számára ismert, de az elkészített fekete aromája kifejezetten karakteres és ízletes.

Ezt a különleges megoldást a mérnökök azért találták ki, mert így mindenkinek könnyebbé válik az élete. De miért is? Azért, mert ez a kis filter nem hagy maga után zaccot és így az esetlegesen földre lehulló maradékokat sem kell feltakarítani. A www.cafeme.hu weboldalon 3 féle kávépárna is található, amelyek különböző kiszerelésekben kaphatóak.

Ezek a párnácskák Senseo és E.S.E POD kompatibilisek, mert 44 milliméteresek. A BIO, holland és E.S.E POD csomagolásokban egyenként 36, 100 és 150 kávépárna található. Az elkészítése kifejezetten költséghatékony, hiszen nagyon sokáig kitart. A kávépárna mindenki számára ajánlott, aki szereti az egyszerű műveleteket. Ezzel a megoldással sokkal könnyebbé válik a folyamat a forró ital, pedig mindig friss és ízletes lesz.