A magas színvonalú Pannonhalmi pálinka

Pannonhalmi pálinka

Hála nekünk, magyaroknak, a pálinkát megismerte az egész világ. Kiváló termékeink megérdemelt hírnévre tettek szert, a termelők szakértelme által. Ezek között is találunk olyan kimagasló minőséget, mint a népszerű Pannonhalmi pálinka.

A Pannonhalmi Pálinkárium klasszikus termékeit a kisüsti eljárással előállított pálinkák alkotják. Rendkívül összetett, tiszta ízzel rendelkeznek, hála a kétszeri lepárlásnak. A klasszikus ízek mellett, ott szerepelnek a zamatosabb különlegességek, amit az ágyas pálinkák alkotnak.

A modern technikát ötvözve, a pálinkafőző mesterek tudásával és a több hónapon át tartó gyümölcságyon való érlelésnek hála, karakteresebb íz-világot sikerült alkotniuk, amit már az ágyas pálinkák átható színe is sejtet.

Aki simogatóbb ízekre vágyik, az a mézes változatban találja meg a számára megfelelőt. Olyan különlegességek is várnak ránk, mint a Levander, aminek alapjául almapálinka szolgál és a levendula kivonatnak köszönheti exkluzív ízét. Ha a Pannonhalmi pálinka mellett teszi le a voksot, nem éri csalódás!