A Meiser Ferroste cég rövid története

Meiser Ferroste cég

Vannak olyan külföldi cégek, amelyek több évtizede már Magyarországon is tevékenykednek, számtalan remek állást biztosítva a hazai munkásoknak.

Nagyon régóta ezt kínálja már az embereknek a neves Meiser Ferroste, amelyikről a dunaújvárosi cég nemrég emlékezett meg, hiszen immár 25 éves magyarországi jelenléttel büszkélkedhet a vállalat. A cég kezdetei a 90-es évek elejéig nyúlnak vissza, amikor is tulajdonos, Meiser úr azon igyekezett, hogy egy megbízható partnert keressen a magyarországi üzemének alapításához. Ez hamar meg is lett, méghozzá a Dunaferr Dunai Vasmű vállalat csoport által, de inkább az akkori vezérigazgató révén. A Meiser Ferroste számára akkor a politikai és gazdasági környezet lehetővé tette a vegyes vállalat megalapítását.

Alig 2 évre rá, 1992 első felében megalakult a cég, ami a mai napig a Meiser Ferroste nevet viseli. Ez aztán új technológiát honosított meg hazánkban, már ami a járórács- és lépcsőgyártást illeti. Ezen tekintetben sokan úgy gondolják, hogy tanácsos ezt a céget választani.