Mikor szükséges a fogászati híd?

Fogászat XI. kerület

Nyilvánvalóan addig kell törődnünk a fogainkkal, ameddig vannak, ám ez nem jelenti azt, hogy a foghiány esetében nincs mit tenni. Ha csak egyetlen fogunkat nem lehetett megmenteni, akkor fogkorona jön szóba, viszont amikor több is hiányzik, akkor a fogászati híd a megfelelő választás. A fogorvosok még abban az esetben is javasolják a fogpótlást, amikor olyan helyről hiányzik, ahol nem szembetűnő. Sok páciens csak akkor megy fogászatra, mikor nagyon elcsúfítja mosolyát egy első fog hiánya.

A fogászati híd ma már új technológiákkal készül és szinte tökéletes végeredmény születik. Semmi okunk nincs arra, hogy féljünk elmenni fogorvoshoz. A foghiány pótlása nem csupán esztétikai kérdés, mert a fogaink szoros összefüggésben vannak az rágóizmokkal, az állkapoccsal és természetesen az étel megfelelő megrágásával, ami az egészséges emésztés előfeltétele. Tehát, mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból sürgős és lényeges lépés igénybe venni a fogpótlást, amelyek között szerepel a fogkorona és a fogászati híd is.

Minél hamarabb keressük fel a fogorvost, annál könnyebben és hatékonyabban tudja elvégezni a szükséges teendőket. Egy olyan profi rendelő, mint amilyen a fogászat xi. kerület területén található Etele Dental, képes megbirkózni bármilyen fogászati problémával. Habár vállal sürgős eseteket is, mégis mindenkit arra buzdít, hogy időben vegye igénybe a kivizsgálásokat és ellenőrzéseket. Ezáltal sok fájdalmat és kellemetlenséget el lehet kerülni, nem mellesleg a kiadásokat is csökkenthetjük általa.

Egyértelmű, hogy akkor tudnak a fogorvosok a legszebb és legjobb munkát végezni, ha nem hanyagoltuk el teljesen a fogaink állapotát. Az említett fogászat xi. kerület rendelőjének felszereltsége korszerű és olyan szakemberek dolgoznak, akik sok tapasztalattal rendelkeznek. Akiknek nincs sürgős problémájuk, azok is bátran jelentkeznek, mert sok olyan eljárás és szolgáltatás van, amelyek célja a szép fehér fogak és a rendezett fogsor kialakítása. Éppen ezért, az Etele Dental fogászat xi. kerület egy igazi esztétikai rendelő is egyben.