Róma látványosságok terén igen gazdag

Róma látványosságok

Micsoda lenyűgöző szépség! A 7 dombra épült Örök Város a Tiberis partján egyike azoknak a helyeknek, amiket mindenképpen látni kell legalább egyszer az életben. Róma látványosságok terén számtalan történelmi épülettel, gyönyörű hidakkal, festői sikátorokkal, aranyos éttermekkel és rengeteg olaszos hangulattal kényeztetik az utazókat.

Itt egyenesen a régmúlt időkben érezhetjük magunkat. Annyi látnivaló van Rómában, hogy valószínűleg több hetet is eltölthetnénk itt, mégsem látnánk mindent. Mivel sok minden gyalogosan is elérhető, a Róma látványosságok közül, hihetetlenül sok mindent megnézhetünk 1-2 nap alatt is. Tippünk: szerezzen be egy várostérképet valamelyik turisztikai információs irodában, ami elvezeti a legszebb helyekre!

Bennfentes tippek Párizs városlátogatáshoz

Franciaország fővárosa egyszerűen egy igazi gyöngyszem és sokak szemében az egyik legjobb úti cél az izgalmas európai kiruccanáshoz. Nem véletlenül! Párizs városlátogatás szempontjából romantikus, jellegzetes, varázslatos, időnként kontrasztos és mindenekelőtt lenyűgöző látnivalókkal teli. Nem ritka, hogy egy párizsi séta olyan, mintha filmforgatáson járna.

Sétáljon az Eiffel-torony pislákoló fényei alatt, csodálja meg a város lélegzetelállító panorámáját a Montmartre negyedben található lenyűgöző Sacré-Cœur bazilikából, kóstolja meg a város legjobb falafelét a Marais zsidónegyedben, vagy vásároljon a Galeries Lafayette-ben! Párizs városlátogatás során számtalan látnivaló várja, hogy megnézze és megtapasztalja a szerelem és a fények városát.

Állatbarát szállások a négylábú kedvenceknek

A háziállatokkal való nyaralás az egyik legnagyobb trendnek számít napjainkban. Ez a tendencia pedig egyhamar nem is fog megszűnni. Nem csoda, hiszen évről-évre nő a házi kedvencek száma. Az állatbarát szállások iránti kereslet már olyan nagy, hogy Magyarország számos régiójában és egész Európában nem elegendő a kínálat. Különösen a nyaralási időszakokban és a főszezonban korán betelnek azok az ingatlanok, ahol a kis kedvenceket is szívesen fogadnak.

Az állatbarát szállások bérbeadóinak pedig lehetőségük van arra, hogy szélesebb piacot szólítsanak meg, növeljék a szálláshelyeik kihasználtságát és maximalizálják a nyereségüket. Ráadásul a háziállatokat tartó vendégek szívesen térnek vissza olyan szálláshelyre, ahol első alkalommal is zökkenőmentesen pihentek.

Ultra last minute utak jövedelmező áron

Egy utolsó pillanatban lefoglalt nyaralás ideális lehetőséget kínál a spontán utazásra. Ugyanakkor, aki okosan foglal, sok pénzt spórolhat. Azonban az ultra last minute ajánlatok nem számítanak titoknak és ennek megfelelően nagy a kereslet rájuk. Annak érdekében, hogy mégis elindulhasson álmai nyaralására és olcsó ajánlatokat fogjon ki, sokat számít a foglalás megfelelő időzítése.

A legjobb ajánlatok az indulás előtt 14 nappal és 72 órával érhetőek el. Ebben az időszakban a korai foglalások már befejeződnek, így már csak a maradék helyek állnak rendelkezésre, amiket az utazásszervező biztosan szeretne betölteni. Ergo, a fennmaradó helyeket rövid időn belül és kedvezményes áron kínálja. Ilyenkor le kell csapni az ultra last minute utazásokra, hiszen jelentős összeg megspórolható.