Roomba, a robot takarítógép

A Roomba egy robotporszívó
A Roomba egy robotporszívó

Talán a takarítás senkinek sem a kedvenc házimunkája, azonban ahhoz, hogy életünk kényelmes legyen, elengedhetetlen a heti takarítás. A Roomba robotporszívó kiváló társa lesz Önnek is, hiszen amíg pihenne egyet, addig a robot felporszívóz.

Ennek a szerkezetnek a munkája kifejezetten pontos, így nem kell utána mi is leellenőrizzük a szobát, mivel ennek a kis berendezésnek a szenzorai elvégzik azt helyettünk. A Roomba bármilyen kemény padlófelületen megállja a helyét, és még a szőnyegeket is kiválóan megtisztítja. A speciális keferendszernek köszönhetően képes feltakarítani az állati eredetű szőröket, így ezektől is megszabadulhatunk.

A Roomba kellően nagy portartállyal rendelkezik, így nem kell minden takarítás során kiüríteni. Ennek a szerkezetnek az elindításához nincs szükség egyébre, csak egyetlen gombnyomásra. Ami közben a gép takarít, addig Ön nyugodtan bármit csinálhat, mivel teljesen önállóan dolgozik. A Roomba minden porcicát eltüntet, és ha egy helyen túlzottan sok a piszok, akkor ott lokális takarítást végez.