Szűrővel ellátott decentralizált hővisszanyerős szellőztető

Decentralizált hővisszanyerős szellőztető

Egy nagyobb felújítás alkalmával, az olykor több évtizedes nyílászáró rendszerek cseréjére is sor kerül. Ennek nagyon örülünk a kezdetekben, de rövid időn belül felüti fejét a szellőztetés problémaköre. Ez még nem is olyan nagy gond, a nyári időszakban, amikor bátran nyitva tarthatjuk az ablakokat, de télen már nem kivitelezhető ez a módszer. Ilyenkor értékelődik fel a decentralizált hővisszanyerős szellőztető haszna. A termék 1, de alkalmanként 2 helyiséget is képes megfelelően ellátni friss levegővel. A szerkezet beszereléséhez elég mindössze egy furatot készíteni.

A decentralizált hővisszanyerős szellőztető mindig a lakás kültértől elhatároló falába kapjon helyet! A kábelezésre sem kell különösebb gondot fordítani. A ventilátor folyamatosan működik és ennek hála, nem zavaró hatású. Bizonyos típusokba szűrőket is elhelyezhetünk, hogy az allergiaszezonba elejét vegyük a pollenek és por bejutásának a szobába. A decentralizált hővisszanyerős szellőztető pontosan azt nyújtja, amit elvárunk tőle.

Frissességet, üdeséget és annak az örömét, hogy kevesebbet kell majd kimozduljunk otthonról. Ha a hosszú munkás éveket követően végre eljön a várva-várt pillanat, amikor nekiláthatunk egy ingatlan felépítésének, akkor gondoljunk minden apró részletre! Legyen nagytételbe felhalmozva a Zehnder Comfotube Flat 51 műanyag légcsatorna vezeték, amit aztán megfelelően beépítünk. Természetesen megoldható egyszerűen néhány helyiség szellőztetése különálló szerkezetekkel, de miért ne végezze el ezt egyetlen központi rendszer?

Könnyebben átlátható az egész és a kezelése sem okoz problémát. A Zehnder Comfotube Flat 51 mondhatni a lelke mindennek, ugyanis jelenléte nélkül nem volna megoldható az elhasznált levegő ki-, a friss bejuttatása. Egy fontos tulajdonsága, hogy nem betonozható, de ezt kompenzálja, hogy szigetelések alá könnyedén beilleszthető. Nem tartalmaz mérgező komponenseket a Zehnder Comfotube Flat 51 csővezeték. Egyszerűen vezethető és igény szerint alakítható. Ismerjük meg a többi tulajdonságát, majd rendeljük meg!