A dekorfóliás ajtó remek választás

Minőségi dekorfóliás ajtó
Minőségi dekorfóliás ajtó

Szeretne Ön is egyedi beltéri ajtót az otthonába, ami elkápráztatja majd a vendégeket? Ez könnyedén lehetséges, ha nálunk vásárol ajtókat. Egyedi dekorfóliás ajtó kínálatunkban garantáltan megtalálja majd az Önnek megfelelő nyílászárókat az otthonába, amelyek egyedi hangulatot varázsolnak majd minden szobába.

Van néhány információ az ajtókkal kapcsolatban, amelyeket érdemes fejben tartani, ha a dekorfóliás ajtó mellett dönt. A dekor beltéri ajtó lapjának vastagsága 40 mm, így könnyedén mozgatható és felszerelhető. Az ajtólap kerete MDF, a hordozó felület 3 mm vastag faforgács, dekorfólia borítással,

igény esetén speciális papírrács betéttel, ami további stabilitást ad az ajtónak. A tok különleges eljárásokkal lett elkészítve. Tulajdonképpen egy dekorfóliázott faforgácslap, ami akár utólag is szerelhető, valamint körbefutó gumitömítéssel is rendelkezik.

Dekorfóliás ajtó bármelyik darabját 2db pánttal szállítjuk, így azonnal felszerelhető. Amennyiben minőségi belső ajtókra van szüksége, akkor látogasson el weboldalunkra!