A fog implantátum több problémát is megelőz

Fog implantátum

Ha hiányzik valakinek egy vagy több foga, főleg jól látható helyről, az egyáltalán nem szép látvány. De nem ez az egyetlen és nem is a legfontosabb probléma, amit ez okozhat. Amennyiben nem kerül fog implantátum annak vagy azoknak a helyére, amelyek kiestek vagy ki lettek húzva, akkor az a rágásban is nagy hátrányt jelent, illetve a többi fogra is károsan hat.

Az egész fogsor eltorzulhat, mert a fogak elkezdenek helyezkedni a hiány irányába és kész káosz alakulhat ki, meg komoly fogászati problémák. Tehát, ha kilyukadt vagy egyéb okból kifolyólag ki kell húzni, akkor mihamarabb fog implantátum készítésben kell gondolkodni!

Az eljárástól egyáltalán nem kell tartani, mert már nagyon modern technológiákkal dolgoznak a szakik, így a fog implantátum viszonylag hamar és teljesen fájdalommentesen kerülhet a helyére. Ha kíváncsi a folyamatra, akkor keresse fel a dentalcenterkelemen.hu oldalt és informálódjon, illetve ha meggyőzik a leírtak, helyben egy nagyon profi klinika elérhetőségeit is megtalálhatja!