Étvágyat kelt a Panyolai pálinka

Panyolai pálinka

Jóformán nem létezik olyan gyümölcs, amiből ne lehetne kifőzni valamilyen nagyon finom italt. Hazánkban nagy múltra tekint vissza a Panyolai pálinka készítése, amihez meggyet, szőlőt, szilvát, többféle almát, körtét és még hosszasan lehetne sorolni mi mindent felhasználhatnak. Rendkívül karakteres íz-világról van szó, ami teljesen magával ragadja a fogyasztót.

A gyártók nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az alkohol kevésbé domináljon a termékekben, hanem inkább a gyümölcsösség legyen rá jellemző. Ezért a Panyolai pálinka esetében nem fogunk csalódni a kortyolgatás közben és még csak az erős, maró érzéstől sem kell tartanunk, mert hihetetlenül selymes minden cseppje.

Meg lehet próbálni körülírni azt a tökéletességet, amit magában hordoz, de egyszerűbb kipróbálni és megtapasztalni. A kivételes termőföldeknek hála, az alapanyagok, amiből végül a Panyolai pálinka megszületik, a teljesség minden részét magunkban hordozzák. Tegyünk róla, hogy az asztalra mindig kerüljön egy üveg ital, amit az étkezés előtt elfogyasztva meghozza az étvágyunkat!