Hamarosan itt a FIFA és minden eddiginél többet tud majd!

Konzolok Szervize Instagram

A 90-es években útjára indított FIFA mára az egyik legismertebb virtuális játékká nőtte ki magát. A Konzolok Szervize Instagram nevű közösségi hálón nemrégiben közzétették, hogy hamarosan elérhető lesz a FIFA 18, ami az említett webáruházban már előrendelhető és a megjelenés dátumán kiszállítják vagy az üzletből személyesen is elvihető.

A Konzolok Szervize Instagram hírei és bemutató videói szerint, a fejlesztők rengeteg újítást vittek be a játékba grafika, cselek, mozdulatok és játékmodulok terén. Természetesen a játékban minden megtalálható lesz, ami eddig jól működött és szerettünk, azonban néhány dologban kifinomultabbá vált.

Megmarad az Ultimate Team mód és a Journey móddal újra a profik közé juttathatjuk a játékosunkat. A címlapra végre Cristiano Ronaldo került, aki a Konzolok Szervize Instagram hírei szerint, örömmel tett eleget a kérésnek, sőt, egy-két meglátásával segített a fejlesztőknek jobbá tenni a játékot. A Bajnokok Ligája győztes Real Madrid sztárjátékosa bevallása szerint, nemcsak a pályán, hanem a képernyő előtt is szeret játszani. Kövesse a példáját!