Mindenkit magával ragad a PS4 kamera

PS4 kamera

Csak kevés cég tudja felvenni a versenyt a Sony-val, amikor a videojáték konzolokról van szó.Hiszen mindenki tudja, hogy a Play Station mindig is olyan újítások és modern megoldások együttese volt, amelyek még kiválóbbá varázsolták az adott game-t.

Ilyen forradalmi újítás a PS4 kamera is, amelyik szinte ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember maximálisan ki tudja élvezni a játékot, legyen az autós, lövöldözős, kaland, stratégia vagy épp multiplayer. A legújabb generációs masina korszerű része a DualShock 4 nevet viselő, beépített eszköz. Ennek az elülső részén óegy világító LED található. Ezzel a Sony mozgásérzékelést kívánta beépíteni az irányítóba. Hogyan is működik ez? Nos, a fénycsíkot a PS4 kamera követni tudja.

Azonban régebben ehhez az újításhoz alig néhány olyan játék érkezett, amelyek hasznosan és egyedien ki tudták használni a kérdéses lehetőséget. Mára már a játékosok nem is tudják kiválasztani a sok közül azt, amelyiket szívesen kipróbálnák otthon. Ez nem is meglepő, ugyanis a Sony mindig az innovációra hajt.