Színvonalban első a Continental nyári gumi

Continental nyári gumi

Nyilvánvalóan vannak olyan gumifajták, amelyek sokkal jobban teljesítenek a többinél. Aki ezeket megveszi, az biztosan jóval tovább alkalmazhatja azokat, kevésbé áll fenn a defekt kockázata, és több év után is jól használhatóak. Erre példa a Continental nyári gumi, ami sokak nagy örömére hazánkban is megvehető. Rengeteg olyan sofőr van, aki már élt is a rendelés lehetőségével, és négy darabot megvett egy ismertebb internetes áruháztól, ahol a minőség mellett a jutányos ár is adott volt.

De miért is elengedhetetlen jó időben a Continental nyári gumi? Teljesen egyértelmű, hogy a rossz gumik használata butaság, mert például a téli és nyári gumik más-más gumikeverékből készülnek. Ezek mind az adott időjárási körülményekre lettek optimalizálva.

Fontos tudni, hogy a legújabb Continental nyári gumi például olyan keveréket jelent, ami a 7 C-fok feletti, de inkább melegebb hőmérsékleten tökéletesen helytáll. Ezzel garantált a maximális tapadás még akkor is, amikor az aszfalt jóval 40 fok felett van. A Continental nyári gumi több teszten is tökéletesen teljesített.